top of page

ma 28 mrt

|

Zoom-meetings

Magische Maandagen via Zoom

Reeks online opstellingen via Zoom

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Magische Maandagen via Zoom
Magische Maandagen via Zoom

Tijd en locatie

28 mrt 2022, 19:30 – 21:15

Zoom-meetings

Gasten

Over het evenement

Tijdens de Magische Maandagen van het voorjaar in 2022 gaan we met een groep van minimaal 6 en maximaal 16 deelnemers opstellingen doen via Zoom. 

Ervaring leert dat het online opstellen met representanten uitstekend werkt, dat het Wetende Veld ook op die manier laat zien en voelen wat er op dat moment gezien en gevoeld mag worden.  

Dit is het ideale moment om jouw vraag in te brengen in een vaste groep van deelnemers. Ervaring leert dat een groep nooit "zomaar" samenkomt, dat er een dieperliggende verbinding is die we met elkaar aangaan. 

We resoneren op een zelfde thema, bewust of onbewust. In dit traject verdiepen we met en door elkaar, een uniek en magisch concept.  

Data : maandag 28/2 - 14/3 - 28/3 - 11/4, telkens van 19u30 tot 21u30, via Zoom Elke deelnemer is vraagsteller bij minstens één eigen grote opstelling tijdens dit concept, verschillende kleinere opstellingen en representeert voor de andere deelnemers. 

Investering: € 35 per avond, € 99 voor de volledige reeks

Bij inschrijving krijg je toegang tot de Facebookgroep van Magische Maandagen, waar tussendoor gedeeld en uitgewisseld kan worden.

Tickets

  • Volledige reeks

    € 99,00
    Verkoop geëindigd op
  • Magische Maandag 28/3

    € 35,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page