top of page

vr 18 aug

|

Kalmthoutse heide (buitenlocatie)

Opstellers in het Veld: 'ik sta in de wereld'

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Opstellers in het Veld: 'ik sta in de wereld'
Opstellers in het Veld: 'ik sta in de wereld'

Tijd en locatie

18 aug 2023, 09:30 – 15:30

Kalmthoutse heide (buitenlocatie), Heibloemlaan 90, 2920 Kalmthout, België

Gasten

Over het evenement

Opstellers in het Veld: intervisie-, oefen- en groeidagen uitsluitend voor opstellers.

Thema

'Ik sta in de wereld' is een thema dat ons uitnodigt om te onderzoeken hoe de wereld om je heen jou spiegelt. Welke plek neem je van nature in en welke vooral niet? Hoe zit het met jouw imago als persoon, opsteller, ondernemer? Wat houdt je klein, wat maakt het spannend en welke dynamieken wil je onderzoeken?

Tijdens deze dag mogen we onze dromen en verlangens naar de volgende stappen in het leven samen verkennen en onderzoeken.

Opstellers die met elkaar en voor elkaar opstellen, in een gedragen veld van collegialiteit, intervisie, verbinding en inspiratie.

Concept

Opstellers in het Veld biedt jou als opsteller een vaste plek om te verdiepen en te verbinden met collega's. Een plek waar je met je eigen thema's -zowel persoonlijk als professioneel- een veilige landingsbaan kan vinden. Zo kan jij gesteund, gedragen en in verbinding met het grotere veld met jouw cliënten dit prachtige werk de wereld inzetten.  In een veld van opstellers die samenkomen woont zo veel kennis, inzicht en ervaring -niet in het minste vanuit onze eigen systemen- dat we "samen" verder komen dan "alleen". Een absolute verrijking.  Een dag met Opstellers in het Veld is afgestemd op de behoeftes en wensen van de deelnemers die dag. Geen eindeloze zoektocht naar vrije data, geen stroom van berichten in een intervisie-groepsapp, geen intervisiedagen die op het eind van de dag vooral een gezellig bijkletsmomentje bleken.  Alles is geregeld: vaste data, aanmelden in één klik, structuur en afgestemd ook op jouw behoeftes zodat jij er ook écht iets kan uithalen.

Missie

In de bovenstroom is het onze missie om een intervisieveld te bieden voor opstellers, waar ze zelf ook hun eigen stukken kunnen aankijken. Zo sta je als opsteller nog steviger in je schoenen en kan je je cliënt nog beter begeleiden.

​ In de onderstroom willen we vanuit gelijkwaardigheid verbinding creëeren tussen alle opstellers om het Wetende Veld te versterken, te verbreden en te verdiepen. Zo komt er rust en heling in de wereld, op individueel en collectief vlak. Het Wetende Veld is daarbij de kracht die ons leidt, ondersteunt en verbindt. Verbinding die -misschien wel meer dan ooit- nodig is in de wereld van vandaag. Elkaar dragen en gedragen worden. Laten we het samen doen.

In je eigen kracht komen staan van binnenuit.

Kernwaardes: organisch - gelijkwaardigheid - groei - verbinding - ruimte voor lichtheid

Praktisch

​Instroom vanaf 9u30 bij de parking van de Kalmthoutse heide, Heibloemlaan 90 in Kalmthout (BE)

** Kom goed op tijd, zodat we stipt om 10u  kunnen beginnen aan deze dag**

Dagschema:

9u30 – 10u: aankomen

10u –12u30: opstellingen

12u30 – 13u15: uitwisselen en pauze

13u15 - 15u30: opstellingen

15u30 - 16u : uitwisselen en afronden

Investering : € 75/deelnemer, excl btw

We zijn -ook bij regen of koud weer- buiten en in de buitenlucht.

Voorzie gepaste kledij voor de weersvoorspellingen. Draag gepast schoeisel om in de natuur en op het losse zand te wandelen, we werken op open zandvlaktes en bij bos die dag.

Bij storm en onweer is het te gevaarlijk in het bos en wordt je ticket overgezet naar de volgende intervisiedag.

Mee te brengen:

- Voldoende water en/of thee

- Je eigen eten voor deze dag

- Eventueel iets om te noteren

- Een vouwstoeltje (indien gewenst) 

Er zijn geen vuilnisbakken of toiletten op de heide, voorzie je daarop.

Wie is Opstellers in het Veld 

Opstellers in het Veld is in het leven geroepen door twee bevriende opstellers, Ada Verkade (www.stepbystep.icu) en Wim De Laet in het voorjaar van 2021. Midden 2022 droeg Ada dit initiatief met een warm hart volledig over aan Wim.

Tickets

  • OihV 18/8 Kalmthout

    € 75,00
    Btw: +€ 15,75 BTW
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page