top of page

vr 12 mei

|

De Zoete Zonde, Merelbeke

Opstellers in het Veld: zien en gezien worden

Themadag 12/5 : zien en gezien worden

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Opstellers in het Veld: zien en gezien worden
Opstellers in het Veld: zien en gezien worden

Tijd en locatie

12 mei 2023, 09:30 – 15:30

De Zoete Zonde, Merelbeke, Bosstraat 1, 9820 Merelbeke, België

Gasten

Over het evenement

Opstellers in het Veld: intervisie-, oefen- en groeidagen in de natuur, uitsluitend voor opstellers en systemisch coaches.

Thema: zien en gezien worden

Wat gebeurt er met jou als jij helemaal "out in the open" gezien wordt en gaat staan voor wat jij te bieden hebt? Wat maakt dit nog spannend en door wiens ogen kijk je dan naar jezelf? Wat zijn de onderliggende systemische of archetypische dynamieken waarin jij verstrikt bent?

De lente is een ideale tijd om dit te onderzoeken. In het ritme van de natuur vinden we dit thema helemaal terug: de bloesems staan helemaal klaar in hun prachtigste kleuren om gezien en bevrucht te worden. Worden ze gezien door de bijtjes en de vlinders of staan ze in de schaduw van een ander?  

Tijdens deze dag in de mogen we samen onderzoeken onze dromen en verlangens naar de volgende stappen in het leven samen verkennen en onderzoeken.

Opstellers die met elkaar en voor elkaar opstellen, in een gedragen veld van collegialiteit, intervisie, verbinding en inspiratie.

Concept

Opstellers in het Veld biedt jou als opsteller een vaste plek om te verdiepen en te verbinden met collega's. Een plek waar je met je eigen thema's -zowel persoonlijk als professioneel- een veilige landingsbaan kan vinden. Zo kan jij gesteund, gedragen en in verbinding met het grotere veld met jouw cliënten dit prachtige werk de wereld inzetten.  In een veld van opstellers die samenkomen woont zo veel kennis, inzicht en ervaring -niet in het minste vanuit onze eigen systemen- dat we "samen" verder komen dan "alleen". Een absolute verrijking.  Een dag met Opstellers in het Veld is afgestemd op de behoeftes en wensen van de deelnemers die dag. Geen eindeloze zoektocht naar vrije data, geen stroom van berichten in een intervisie-groepsapp, geen intervisiedagen die op het eind van de dag vooral een gezellig bijkletsmomentje bleken.  Alles is geregeld: vaste data, aanmelden in één klik, structuur en afgestemd ook op jouw behoeftes zodat jij er ook écht iets kan uithalen.

Missie

In de bovenstroom is het onze missie om een intervisieveld te bieden voor opstellers, waar ze zelf ook hun eigen stukken kunnen aankijken. Zo sta je als opsteller nog steviger in je schoenen en kan je je cliënt nog beter begeleiden.

​ In de onderstroom willen we vanuit gelijkwaardigheid verbinding creëeren tussen alle opstellers om het Wetende Veld te versterken, te verbreden en te verdiepen. Zo komt er rust en heling in de wereld, op individueel en collectief vlak. Het Wetende Veld is daarbij de kracht die ons leidt, ondersteunt en verbindt. Verbinding die -misschien wel meer dan ooit- nodig is in de wereld van vandaag. Elkaar dragen en gedragen worden. Laten we het samen doen.

In je eigen kracht komen staan van binnenuit.

Kernwaardes: organisch - gelijkwaardigheid - groei - verbinding - ruimte voor lichtheid

Praktisch

​Instroom vanaf 9u30 bij de parking

** Kom goed op tijd, zodat we stipt om 10u  kunnen beginnen aan deze dag**

Dagschema:

9u30 – 10u: aankomen

10u –12u30: opstellingen

12u30 – 13u15: uitwisselen en pauze

13u15 - 15u30: opstellingen

15u30 - 16u : uitwisselen en afronden

Investering : € 75/deelnemer, excl btw

We zijn -ook bij regen of koud weer- buiten en in de buitenlucht.

Voorzie gepaste kledij voor de weersvoorspellingen. Draag gepast schoeisel om in de natuur en op het losse zand te wandelen, we werken op open vlaktes en bij het bos die dag.

Bij storm en onweer is het te gevaarlijk in het bos en wordt je ticket overgezet naar de volgende intervisiedag.

Mee te brengen:

- Voldoende water en/of thee

- Je eigen eten voor deze dag

- Eventueel iets om te noteren

- Een vouwstoeltje (indien gewenst) 

Wie is Opstellers in het Veld 

Opstellers in het Veld is in het leven geroepen door twee bevriende opstellers, Ada Verkade (www.stepbystep.icu) en Wim De Laet in het voorjaar van 2021. Midden 2022 droeg Ada dit initiatief met een warm hart volledig over aan Wim.

Deze intervisiedag wordt mede ondersteund door Filip Bauwens van NextStep (www.loopbaangeluk.be), een vooraanstaand erkend loopbaancentrum met grote focus op de kwalitatieve ontwikkeling en ondersteuning van zowel cliënt als coach.

Tickets

  • OihV 12 mei

    € 75,00
    Btw: +€ 15,75 BTW
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page