top of page

di 12 mrt

|

Yurt Mandorla (Lier)

Systemisch lichaamsluisteren

5-daagse ontdekkingsreis net onder de oppervlakte van het lichaam

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Systemisch lichaamsluisteren
Systemisch lichaamsluisteren

Tijd en locatie

12 mrt 2024, 09:30 – 16:00

Yurt Mandorla (Lier), 2500 Lier, België

Over het evenement

Systemisch lichaamsluisteren 

Een ontdekkingsreis net onder de oppervlakte van het lichaam

26-27 februari 11 - 12 maart 25 maart yurt Mandorla Lier

In deze 5-daagse training leer je eenvoudige, krachtige en elementaire tools om als coach, therapeut of facilitator je sessies -nog meer- jouw lijf én dat van je client te gebruiken als toegangspoort tot het grotere veld waarin je werkt.

We maken de reis van begeleiden vanuit je hoofd naar geleid worden door je lichaam. De insteek tijdens de training is vanuit systemische ooghoek, maar die transformeer en vertaal je als vanzelf naar je eigen expertisegebied.

Waar zoomen we op in:

- het individueel begeleiden van cliënten - informatie uit de hele kleine bewegingen halen - emoties die via het lichaam gevoeld worden helemaal uitpakken - vertragen en stap voor stap je cliënt mee begeleiden tot de kern van een gevoel - nog meer leren kennen, bewust worden en inzetten van jouw lichaam als kanaal van informatie in begeleidingen, de kwaliteit van jouw aanwezigheid nog verder verhogen - je basishouding als begeleider - lichaamsgericht werken met het eigen trauma van je client en doorgegeven trauma's (intergenerationeel)

- via eenvoudige systemische formats cruciale informatie ophalen en helende bewegingen inzetten - basisprincipes systemisch werk (ordening/binding/balans) voelbaar maken

Waarom je deze training wil volgen:

- je wil direct alles vanuit de training toepassen in jouw praktijk - je wil vanuit flow en vanuit dieper weten werken - je gelooft ook dat de wijsheid van het lichaam feilloos de richting aanwijst - je hebt een voeling, ervaring of interesse in intuïtief systemisch werk - je bent graag op een mooie plek in een fijne omgeving met andere inspirerende mensen - je biedt je cliënt graag de diepe heling van jouw volledige aanwezigheid tijdens de sessies die je geeft - je bent ook nieuwsgierig om al dit moois zelf te ervaren tijdens de training.

Deze training is niet voor jou als:

- dit je eerste training of opleiding is in de richting van coaching/begeleiding - dit je allereerste stappen zijn in het contact maken met je eigen gevoelens en emoties - je familieopstellingen in groep wil leren begeleiden. Dit wordt later wel voorzien in een vervolgmodule.

Na aanmelding spreek ik je graag even voor een intake.

Uitwisseling: 1250 eur excl btw

Vroegboekkorting tot 31/12/2023 : 1097 eur excl btw

inbegrepen: 5 opleidingsdagen van 9u30 tot 16u (uitloop tot 16u30 mogelijk) verspreid over 3 opleidingsblokken op binnenlocatie kopje warme soep tijdens de lunch (eigen lunchpakket meebrengen is aangeraden) thee/water

Al die dagen zijn we met een prachtige groep in de super gezellige yurt, met de mogelijkheid om ook oefeningen buiten te doen.

Locatie: yurt Mandorla te Lier (bij Sam en Sofie) Minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers

Tickets

  • Vroegboekkorting

    € 1.097,00
    Btw: +€ 230,37 btw
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page