top of page
Loopbaangeluk

Loopbaanbegeleiding

Toegankelijk en effectief via de Loopbaancheques van VDAB

Ook in jou leeft er een diep verlangen om écht aan de slag te gaan met jouw passie en die om te zetten in een geweldig leven. Of om in jouw huidige werksituatie een grote of kleine verandering te maken, zodat jij volop mag 'shinen' en energie kan tanken uit jouw werk.

Een uitdaging vinden waarin jouw leergierigheid en drive volop gevoed worden? Betere balans tussen werk en privé vinden of beter leren omgaan met stress?

Wil je graag beter begrijpen waarom er op jouw werkgebied steeds bepaalde situaties terugkomen met collega's, je leidinggevende of in het contact met je klant? Beu om steeds harder te werken en steeds minder erkenning te krijgen? 

Misschien heb je wel je eigen bedrijf opgebouwd en valt het je op dat er toch wel bepaalde patronen terugkomen. Klanten die niet betalen. Een groot verloop of ziekteverzuim onder je werknemers. Die ene functie die maar niet ingevuld geraakt. Waarom samenwerkingen steevast voor frictie zorgen en je berooid achterblijft. 

Wat het ook is, wil hier iets aan veranderen.
Structureel. In de diepte. Het kost je energie en die wil je graag fijner besteden. Geen pleistertje op de wonde maar een échte verandering. Inzichten in jezelf, in hoe jij de dingen doet en wat er nodig is om het ànders te kunnen doen. In een begeleiding die helemaal op jouw maat is én aan een ongelofelijk interessante prijs.

Als je in België werkt als werknemer, heb je veel kans dat je recht hebt op 7 uur loopbaanbegeleiding in een periode van 6 jaar aan 10 euro/uur. Klik even door op de voorwaarden om in aanmerking te komen.
Je krijgt tenslotte van mij nog 1 uur gratis coaching extra als je iemand doorverwijst.


Ben je ondernemer? Dan is er het traject van 5 sessies systemische business coaching aan de lanceringsprijs van 997 euro excl btw (na 15 april wordt dit pakket 1697 euro excl btw). 


We gaan samen op pad, de natuur in of werken online via Zoom. Helemaal afgestemd op wat jij nodig hebt voor meer loopbaangeluk.

 

Schermafbeelding 2022-09-29 om 15.01.12.png
bottom of page