Loopbaanbegeleiding

Toegankelijk en effectief via de Loopbaancheques van VDAB

Meer loopbaangeluk

Leeft er in jou een diep verlangen om écht aan de slag te gaan met jouw passie? Of om in jouw huidige werksituatie een grote of kleine verandering te maken? Een uitdaging vinden waarin jouw leergierigheid en drive volop gevoed worden? Betere balans tussen werk en privé vinden of beter leren omgaan met stress?

Wil je graag beter begrijpen waarom er op jouw werkgebied steeds bepaalde situaties terugkomen met collega's, je leidinggevende of in het contact met je klant? Beu om steeds harder te werken en steeds minder erkenning te krijgen? Inzicht krijgen in jouw talenten en hoe je die optimaal kan inzetten in je huidige job?

Structureel. In de diepte. Geen pleistertje op de wonde maar een échte verandering. Inzichten in jezelf, in hoe jij de dingen doet en wat er nodig is om het ànders te kunnen doen. In een begeleiding die helemaal op jouw maat is én aan een ongelofelijk interessante prijs.

Als je in België werkt (zelfstandige of werknemer) heb je veel kans dat je recht hebt op 7 uur loopbaanbegeleiding in een periode van 6 jaar. Klik even door op de voorwaarden om in aanmerking te komen.

We gaan samen op pad, de natuur in of werken online via Zoom. Helemaal afgestemd op wat jij nodig hebt voor meer loopbaangeluk.

Vraag nu jouw loopbaancheque aan via deze link en stuur me even een berichtje, dan gaan we samen aan de slag. 

Voor de VDAB loopbaancheque werk ik samen met het gemandateerd loopbaancentrum NextStep coaching.

Schermafbeelding 2022-09-29 om 15.01.12.png