top of page
IMG_9531_edited_edited.jpg

Intervisie- en oefendagen voor opstellers

Concept
 

Opstellers in het Veld biedt jou als opsteller een vaste plek om te verdiepen en te verbinden met collega's. Een plek waar je met je eigen thema's -zowel persoonlijk als professioneel- een veilige landingsbaan kan vinden. Zo kan jij gesteund, gedragen en in verbinding met het grotere veld met jouw cliënten dit prachtige werk de wereld inzetten.

In een veld van opstellers die samenkomen woont zo veel kennis, inzicht en ervaring -niet in het minste vanuit onze eigen systemen- dat we "samen" verder komen dan "alleen". Een absolute verrijking.

Een dag met Opstellers in het Veld is afgestemd op de behoeftes en wensen van de deelnemers die dag. Geen eindeloze zoektocht naar vrije data, geen stroom van berichten in een intervisie-groepsapp, geen intervisiedagen die op het eind van de dag vooral een gezellig bijkletsmomentje bleken.

Alles is geregeld: vaste data, aanmelden in één klik, structuur en afgestemd ook op jouw behoeftes zodat jij er ook écht iets kan uithalen.

Missie

 

In de bovenstroom is het onze missie om een intervisieveld te bieden voor opstellers, waar ze zelf ook hun eigen stukken kunnen aankijken.
Zo sta je als opsteller nog steviger in je schoenen en kan je je cliënt nog beter begeleiden. 


In de onderstroom willen we vanuit gelijkwaardigheid verbinding creëeren tussen alle opstellers om het Wetende Veld te versterken, te verbreden en te verdiepen. Zo komt er rust en heling in de wereld, op individueel en collectief vlak. Het Wetende Veld is daarbij de kracht die ons leidt, ondersteunt en verbindt. Verbinding die -misschien wel meer dan ooit- nodig is in de wereld van vandaag. Elkaar dragen en gedragen worden. Laten we het samen doen.

In je eigen kracht komen staan van binnenuit.

Kernwaardes: organisch - gelijkwaardigheid - groei - verbinding - ruimte voor lichtheid

Wie is Opstellers in het Veld
Opstellers in het Veld is in het leven geroepen door twee bevriende opstellers, Ada Verkade (www.stepbystep.icu) en Wim De Laet in het voorjaar van 2021. Midden 2022 droeg Ada dit initiatief met een warm hart volledig over aan Wim. 

Agenda
Volgende oefen- en intervisiedagen voor opstellers vind je hier onder de categorie "OIHV"

 
 

bottom of page