top of page

Brief van oude geliefden

Lieve Verlatingsangst,

Om te kunnen overleven In de omstandigheden zoals ik ze nu voel Is het te gevaarlijk om me open te stellen Mijn hart beschermt zich Uit angst een stuk van mezelf te verliezen Zorgen voor jou Kan ik nu niet Als ik je dichtbij laat Voel ik zo'n sterke verbinding Waardoor ik bang ben Dat ik de broze liefde voor mezelf ondergeschikt maak Aan jouw noden, die ik zo sterk voel. Het vraagt vertrouwen en kleine stapjes om weer te kunnen lopen op een pad van ons samen, waar ik mezelf mag blijven. Liefs, Bindingsangst

--- Lieve Bindingsangst, Om te kunnen overleven In de omstandigheden zoals ik ze nu voel Wil ik dat je dicht bij me bent. Mijn hart scheurt in duizend stukjes Uit angst jou te verliezen Zorgen voor mezelf Kan ik nu even niet Als ik je loslaat Voel ik zo'n sterke verbinding Waardoor ik bang ben Dat ik de broze liefde voor mezelf helemaal kwijt ben En oneindige leegte voel, die me zo bekend is. Het vraagt vertrouwen en kleine stapjes om weer te kunnen lopen op een pad van ons samen, waar ik mezelf kan blijven. Liefs, Verlatingsangst -- Lieve Liefde, Mag ik je in de ogen kijken En mijn gekwetste hart door jou laten voeden Met je mildheid Met je vertrouwen Met je veiligheid Zodat ik mezelf niet verlies Zodat ik de ander niet verlies Liefs, Je twee oude vrienden (c) Wim De Laet - pinecone.be Systemisch buitencoach en relatietherapeut in de natuur


264 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Zou het?

Comments


bottom of page